Espectacles cicle primària

 

Benvolgudes i benvolguts us volem proposar i aconsellar uns espectacles de cultura popular com a complement a les activitats proposades per als vostres alumnes d'infantil i primaria.

 

1a proposta:

PUFF, EL DRAC MÀGIC

SINOPSI
El rei de Rococònia s'ha cansat de complir les seves obligacions i decideix esquivar tots els seus súbdits. El majordom, el primer ministre i el metge el busquen desesperadament per fer-lo servar les seves responsabilitats, però el rei Leopold, que és així com s'anomena, només té ganes de jugar i cantar.
En Roger, un nen del poble, és l'únic que el comprèn i l'ajuda en la seva feixuga tasca.
Un bon dia, un parell de pirates despietats roben la corona del rei. En Roger i el seu millor amic Puff, un drac màgic, decideixen embarcar-se en una aventura a mar obert per recuperar-la.
Topen amb la cucafera, una mena de serp marina, que amb endevinalles i jocs de paraules intenta evitar que arribin a l'illa del gos, refugi on els malvats pirates guarden els seus tresors. Finalment, i amb l'ajuda dels nens i nenes del públic, aconsegueixen prosseguir el seu viatge i recuperar la corona del rei, donant una lliçó de civisme als malvats pirates.
En arribar a palau, en Roger i en Puff són rebuts com a herois i el rei Leopold decideix coronar en Roger.
Aleshores, Puff, el drac màgic, s'adona de les responsabilitats que a partir d'ara haurà d'assumir el seu amic de jocs i creu que es quedarà sol...

Escena de palau.

Escena del vaixell pirata.

Lluita del capità dels pirates i en Puff.

 

Contacte: [email protected]  Tel: 627244405