Agrupació Teatral de Castellbell i El Vilar, Esbart Dansaire de l’

Any 1980 a 1989:

L'any 1984 es constitueix l'esbart dansaire dins l'Agrupació Teatral de Castellbell i El Vilar.

 

 

 

 

 

 

 

Any 1990 a 1999:

L'any 1991 l'esbart dansaire cessa la seva activitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Any 2000 a 2009:

 

 

 

 

 

 

 

 

Any 2010 a 2019:

La tarda del dimecres 28 de desembre de 2011, els mes menuts de Castellbell i el Vilar , van gaudir d’un taller d’innocentada i un contacontes ” el conte de Nadal que ha anat a càrrec de la animadora manresana i ex integrant del desaparegut Esbart Dansaire de l´Agrupació Teatral i Cultural .

 

El dijous 15 de juny de 2017, es va constituir el primer equip local del Partit Demòcrata a Castellbell i el Vilar en assemblea. Com en les altres assemblees de constitució dels equips, els punts principals de l'ordre del dia van ser la presentació i votació de l'única candidatura que es presentava a dirigir l'equip local del nou partit al municipi.

L'obertura i presentació de l'acte van anar a càrrec de la Presidenta Comarcal, Ivet Castaño, i seguidament, intervingué el president local sortint, Josep Torras, que va fer un balanç de la feina feta en el darrer comitè local de Castellbell i el Vilar.

Cinta Forrellat, candidata a presidir la nova direcció de l'executiva local, va ser l'encarregada de presentar la resta de la candidatura. Forrellat va néixer a Castellbell i el Vilar fa 46 anys. Exerceix de cap de producció d'una empresa de creació i fabricació de productes d'alta qualitat, presentació i disseny vinculats a una llarga tradició xocolatera de Castellbell. A més a més, ha estat vinculada als bastoners, a l'esbart dansaire i a l'agrupació teatral i cultural de Castellbell i el Vilar i als percussionistes del mateix municipi.

Els altres membres de la llista que l'acompanyen són Josep Torras i Gibert, Josep Jiménez i Guitart, Santi Llopart i Bernad i Silvestre Ginferrer i Martínez.

Finalment, es va dur a terme la votació de la llista entre tots els associats del Partit Demòcrata al municipi, que la van avalar unànimement. La nova presidenta de l'equip local va agrair la confiança dipositada, tant a ella com a tot el seu equip, assegurant que des d'aquell moment mateix entomen el repte de treballar per Castellbell i el Vilar i pels associats i associades del municipi amb molta il·lusió, compromís i responsabilitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Any 2020 a 2029:

 

 

 

 

 

Any 2020 a 2029:

 

 

 

 

 

 

 

 

Bibliografia i fonts consultades:

Informació cedida per l'ajuntament de Castellbell i El Vilar.

Los comentarios están cerrados.