Agrupació Teatral i Dansaire Castell Sarroca, Esbart de l’ (Sant Martí Sarroca)

 

Contacte:

C/ La Font, 22-24 -

08731 Sant Martí Sarroca - Barcelona

 Nom de contacte: Eduard Sala - Jordi Torrell

 Telèfon: 93.899.00.75
 Adreça electrònica: [email protected]

 

 

 

 

 

 

Any 1960 a 1969:

A Sant Martí Sarroca, per iniciativa dels joves de la població i amb l’afany de difondre l’afició per la dansa i el teatre es va crear l’Agrupació Teatral i Dansaire Castell Sarroca, fundada l’any 1969.

L’Esbart compte amb tres Grups Infantils, dos Grups de Bastoners i un Grup del Ball de les Gitanes.

Totes les seves danses compten amb un vestuari dissenyat expressament per cada una d’elles.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Any 1970 a 1979:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Any 1980 a 1989:

El 10 de juny de 1982 l'Esbart Sant Martí Sarroca de la mateixa població va oferir un recital de danses acompanyats de la cobla  la principal de Barcelona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Any 1990 a 1999:

Han actuat en les festes majors de la comarca, per diferents indrets de tot Catalunya, destacant el Festival Internacional de les Preses, la Inauguració del Mini Estadi (futbol club barcelona), Expocultura ’92 i la Inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

També hem actuat fora de Catalunya, a:

Valderrobles – Tudela – Almansa – Barbastro – Festival internacional de Murcia - Vall d’Uixó – Altorricón – Jérica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Any 2000 a 2009:

El dissabte, dia 11 de maig de 2002, va actuar al teatre municipal Cal Bolet l'Esbart de l'Agrupació Teatral i Dansaire Castell Sarroca. Aquest esbart va oferir un recital de danses dels països catalans. L'espectacle va començar a 2/4 d'11 de la nit.

L'esbart de l'Agrupació Teatral i Dansaire Castell Sarroca va celebrar el passat mes de març el 33è aniversari del seu primer festival de dansa de manera oficial a Sant Martí Sarroca. En l'actuació que com cada any ofereix en aquest festival d'aniversari, va presentar les danses que configuraren el repertori per a tota la temporada. Ara l'esbart vol oferir aquest repertori al teatre Cal Bolet de Vilafranca, perquè en pugui gaudir tot el públic de la vila i de la comarca.

Aquesta actuació va tenir, entre d'altres, l'al·licient de presentar les Gitanes del Vallès, ball que ha de considerar-se com una de les comparses més importants del Carnestoltes, i el Contrapàs Nou, dansa de nova creació. Així mateix, cal esmentar la reposició del Bolero d'Alcúdia, Festa de Pagesia, Mortitxol i Bolero de Torrent, danses que feia temps que l'esbart no interpretava.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Any 2010 a 2019:

El 25 Novembre 2017.  St. Martí Sarroca.  XXXII Roda d'Esbarts Infantil i Juvenil de la Catalunya Centre. Va participar amb el grup infantil. Els altres esbarts participants van ser l'Esbart Queral (Berga), l'Esbart DansaJove i Bastoners de Navàs i l'anfitrio, l'Agrupació Teatral i Dansaire "Castell Sarroca".

 

L'11 de maig de 2019 l'esbart va celebrar el 50è aniversari al pavelló poliesportiu, juntament amb altres esbarts convidats: l’Esbart Santa Llúcia de Reus, l’Esbart Dansaire Sant Pol de Mar i l’Esbart Sant Martí de l’Ateneu Torrellenc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Any 2020 a 2029:

Los comentarios están cerrados.