Aigua Blanca del Foment Cultural , Esbart (Súria)

 

Any 2010 a 2019:

Per les festes de Sant Sebastià de l'any 2010, després de la missa, es va fer la cercavila amb la participació de grups i elements folklòrics locals: gegants de Súria, geganters del Poble Vell, gegants d'El Gorg de l'Olla, capgrossos de Sant Jaume, ball de cascavells amb el Tro Gros, esbart Aigua Blanca del Foment Cultural, els bastoners de Súria, la colla castellera Salats de Súria i la Cobla Súria. Recorregut: inici al davant de l'església i final a la plaça de Sant Joan.

 

L'any 2012 pel que fa a la tradicional cercavila de la festa de Sant Sebastià, hi van participar els gegants de Súria, Geganters del Poble Vell, Geganters d'El Gorg de l'Olla, capgrossos de Sant Jaume, ball de cascavells amb el Tro Gros, esbart Aigua Blanca del Foment Cultural, els bastoners de Súria, la colla castellera Salats de Súria i la Cobla Súria.

 

L'Esbart Aigua Blanca també va participar l'any 2016 en les festes d'hivern de Sant Sebastià al costat de la colla bastonera de la vila i del Ball de Cascavells (Trabucaires "El Tro Gros", Gegants de Súria, Gegants del Pobla Vell, Gegants del Gorg de l'Olla i Capgrossos de Sant Jaume.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Any 2020 a 2029:

Los comentarios están cerrados.