Germanor, Esbart Dansaire (Cornellà)

L’any 1932 l’Esbart de Cornellà després d’un temps d’incertesa, es reorganitza i passa a nomenar-se Esbart Germanor.

El mestre Lluís Trullàs i Ribas és primer dansaire i posteriorment passa a ser director d’aquest Esbart Germanor, fins l’arribada de la Guerra Civil.

Moltes dècades després, es torna a organitzar un grup a Cornellà. L'Esbart de Cornellà, com a secció de l'Agrupació Sardanista de Cornellà, es va fundar l'any 1976 i treballem per mantenir vives les danses d'arreu de Catalunya. L’Esbart està format actualment per nois i noies, homes i dones de Cornellà que pretenem conservar, transmetre i difondre el patrimoni folklòric, la dansa tradicional i la cultura del nostre país.

Comencem l'any 2023 amb moltes ganes de ballar i compartir ballades i festivals de dansa amb altres grups del país i és per això que us fem arribar aquest email. Ens agradaria que ens tinguéssiu en compte en possibles ballades que organitzeu a casa vostra i així poder-les calendaritzar. També oferim que pugueu venir a ballar amb nosaltres a casa nostra. El nostre objectiu és ballar i mantenir l'esperit dansaire de manera continuada durant tot l'any.

 

 

Los comentarios están cerrados.